U bent hier: Kinderen » Peuter+ groep

Peuter+ groep

Hebt u kinderen in de leeftijd van 2,5 tot en met 4 jaar? Dan zijn zij van harte welkom in de peuter+ groep! Alle kinderen van 2,5 - 4 jaar mogen eerst naar de dienst/creche. Na het lied en het gebed voor de kinderen mogen ze naar hun lokaal waar hun eigen samenkomst begint.

 

We beginnen daar gezamenlijk met wat drinken (en rozijntjes of een koekje) en dan komt al gauw onze vaste gast Tim. Tim is een leuke handpop die altijd even een voorstelliedje komt zingen (zo kunnen we elkaars namen goed leren). Daarna lezen we een bijbelverhaaltje voor, zingen een bijbehorend liedje en tot slot bidt de juf/meester. Dan even naar de wc (best een hele klus met zes zindelijke peuters). Daarna mogen de kinderen vaak kleuren en vrij spelen. 

 

De hoofdleiding bestaat uit een aantal volwassen leden van Elim. Daarnaast is er iedere week een andere tiener die assisteert. 

 

Instructies:

 • Geef je kind een rugzak met drinken, collectegeld (bestemming1e zondag v/d maand: goed doel, overige zondagen: algemene middelen kinderwerk) en luier of reserve kleren mee. 
 • Je kind mag tijdens de voordienst bij jou in de dienst blijven, als de kinderdienst wordt aangekondigd dan graag je kind naar het lokaal brengen. (Als je kind niet stil wil zitten in de dienst of als beide ouders taken hebben en geen oppas in de dienst kunnen vinden, dan mag je kind gerust naar de creche totdat de peuter+ begint.) 
 • Aan het einde van de dienst graag je kind weer ophalen.
    


Agenda

  Geen items in de agenda
Toon volledige agenda

Opnames

 • 15-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. J. van der Weg
  1 geluidsopname
  10x beluisterd
  15-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. J. van der Weg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
 • 08-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. A. Nijburg
  1 geluidsopname
  18x beluisterd
  08-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. A. Nijburg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
 • 01-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. J. van der Weg
  1 geluidsopname
  25x beluisterd
  01-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. J. van der Weg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
Toon alle opnames
Copyright 2010 - V.B.G. Elim, Heerenveen
Design: Clemens Mol