U bent hier: Maak kennis » Visie en Missie

Missie


Onze missie is Christus kennen en Hem bekend maken.

 

In de missie willen wij de aandacht vestigen op Jezus Christus, waarbij we mensen een plek willen bieden om Jezus Christus te ontmoeten. Namelijk in afhankelijkheid van God en verbondenheid met Christus een oase zijn in deze wereld. We willen ons laten opbouwen en bemoedigen in het volgen van Jezus Christus. Hiermee willen we tot uitdrukking brengen wat Christus voor ons betekent en vertellen wie Jezus Christus is.

 

Visie

Onze Visie is samengevat in de letters van ELIM:

Eren (het aanbidden van God), Liefhebben (van God, elkaar en de mensen om ons heen), Initiatief (om te groeien in geloof) en Moed (om te getuigen).

 

ELIM bestaat uit een groep enthousiaste, toegewijde volgelingen van Jezus Christus. Onder leiding van de Heilige Geest willen wij God eren en Hem liefhebben. Wij willen klaar staan voor elkaar en de naaste. Ons verlangen is om te groeien in geloof en te getuigen naar de mensen om ons heen. 

 

VBG ELIM van Jezus Christus

De basis van onze gemeente geven we weer met drie pijlers: Het Zijn, het Denken en het Doen van ELIM. De drie pijlers hebben elk drie richtingen: God eren (naar boven), Opbouwen (naar binnen) en Expansie (naar buiten). Lees meer

onze missie

Christus kennen, en Hem bekend maken

Copyright 2010 - V.B.G. Elim, Heerenveen
Design: Clemens Mol