OM: Mark en Marijke Kuo

Marijke Kuo, getrouwd met Mark Kuo, is de zus van Alberdiena. Alberdiena en Victor hebben onze ondersteuning niet meer nodig. Toch willen we graag zendelingen blijven ondersteunen. Marijke werkt voor Operatie Mobilisatie (OM) als "International People Care Director". Ze wonen in Amerika. Om altijd genoeg support te krijgen valt niet mee.

 

Waarom is 'People Care' nodig?
Het doel van 'People Care' (letterlijk vertaald: "zorg voor mensen", ook wel "Member Care" genoemd) is dat zendelingen gezond, effectief en veerkrachtig blijven in de bediening waartoe God ze geroepen heeft d.m.v. geestelijke en psychosociale ondersteuning en training.

 

Lees hier de laatste nieuwsbrief over Marijke en Mark: Nieuwsbrief Zomer 2016

Familie Fictorie

Jeroen en Marjolein Fictorie zijn met hun gezin werkzaam in het Midden Oosten. Sinds 2010 woont en werkt de familie Fictorie in Jordanië.

Lees hier een laatste nieuwsbrief over de familie Fictorie: Nieuwsbrief Familie Fictorie

World Vision: Naomi Hiahu

Naomi Hiahu is ons sponsor kind. Naomi woont in Indonesië. Ze is 8 jaar en heeft 1 zus en 3 broers. Haar gezondheid is redelijk en ze mag heel graag tekenen. Haar taak in het huishouden is vegen en ze speelt graag met poppen.

 

Naomi woont met haar ouders op het platteland. Haar ouders zijn kleine zelfstandige ondernemers, maar hun gezamenlijk inkomsten zijn nauwelijks genoeg om in het levensonderhoud van het gezin te voorzien. Sponsoring is een belangrijk, structurele bijdrage om Naomi en haar familie te helpen. De sponsoring gaat via World Vision. Hun werkwijze is er op gericht om de familie zelfstandig te laten zijn.

 

Naomi woont in het gebied Noord Halmahera in Indonesië. Het is bijzonder dat World Vision daar als christelijke organisatie aan het werk is. Niet zo lang geleden waren daar nog gevechten tussen moslims en christenen. World Vision doet er veel aan vredesopbouw.

 

World Vision begon in 2006 met dit ontwikkelingsprogramma in Noord Hlmahera, een projectgebied in de Molukken bestaand uit 33 dorpen. In 15 jaar tijd wil World Vision samen met de lokale bevolking duurzame verandering teweeg brengen. Verbetering die blijvend is en het leven van kinderen tot bloei brengt.

 

Daarom werkt World Vision aan de volgende doelen:

 • Meer en beter onderwijs;
 • Verbeteren van landbouwtechnieken;
 • Bevolking trainen met kennis over geld en sparen;
 • Betere economische ontwikkeling.

 

Agenda

  Geen items in de agenda
Toon volledige agenda

Opnames

 • 15-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. J. van der Weg
  1 geluidsopname
  10x beluisterd
  15-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. J. van der Weg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
 • 08-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. A. Nijburg
  1 geluidsopname
  18x beluisterd
  08-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. A. Nijburg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
 • 01-07-2018 - Ochtenddienst

  Dhr. J. van der Weg
  1 geluidsopname
  25x beluisterd
  01-07-2018 - Ochtenddienst
  Dhr. J. van der Weg
  Bijgevoegde bestanden
  Er zijn geen bestanden bijgevoegd.
Toon alle opnames
Copyright 2010 - V.B.G. Elim, Heerenveen
Design: Clemens Mol